Hekwerk & Veiligheid

Hekwerk

Er is natuurlijk niets mis met een houten tuinhek of poort; die maken en plaatsen wij immers zelf ook. Wilt u echter toch iets duurzamers, dan is hekwerk een goed alternatief. Wilt u een smeedijzeren poort, maar vindt u het gebrek aan privacy dat hierdoor ontstaat onplezierig? Dat lossen wij op een mooie manier op (zie foto op achtergrond).

Laag sierhekwerk op gemetseld muurtje.

Hekwerk als duidelijke erfafscheiding.

Detail sierhekwerk.

Sierlijk detail.

U kunt uw erfafscheiding precies krijgen zoals u het wilt. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudig rasterhekwerk, eventueel opgesierd met ornamenten. Of plaats een hekwerk op een stenen muurtje. Door alle opties, in combinatie met uw kleurkeuze, kan het hekwerk niet alleen worden afgestemd op uw smaak, maar ook op uw budget. Hekwerk is niet goedkoop; het onderhoud aan gegalvaniseerd hekwerk is echter zeer laag. Dit bespaart u dus onderhoudskosten en tijd. Zo blijkt het hekwerk op den duur toch veel goedkoper dan u in eerste instantie dacht!

 

Veiligheid

Bij 'inbraakpreventie' denken veel mensen aan alarminstallaties en enorme sloten in een aan huis. Maar hoe zit het met de waardevolle spullen die bijvoorbeeld in uw schuur of garage staan? Bent u er van overtuigd dat die daar veilig staan?
Natuurlijk kunnen er ook hier (extra) sloten op de deur en ramen, maar met een beetje pech blijft het kozijn staan, maar wordt het glas er uit geslagen en bent u uw spullen alsnog kwijt. Is dat een risico dat u bereid bent te nemen?

Een smeedijzeren rooster beveiligt uw deur of raam effectief.

Hier komt geen inbreker naar binnen!

Op de foto's ziet u beveiligingsroosters die direct over het glaswerk kunnen worden geplaast. De vorm en kleur zijn natuurlijk aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Want waarom zou functioneel niet ook mooi kunnen zijn? Stel de beslissing niet uit; morgen kan al te laat zijn. Want zoals iedereen weet: voorkomen is beter dan genezen!